Vinn ett presentkort hos Nicole Falciani!

Nu har du chansen att vinna ett presentkort på 1000kr på New Yorker hos Nicole. Låter det inte toppen?! Ah, jag hoppas verkligen att jag vinner i alla fall ;)
För att medverka i tävlingen ska du trycka på bilden som jag kommer lägga in här nere ELLER på länken som kommer här ( http://thelife.se/nicolefalciani/2014/12/09/lucka-9-new-yorker/#comments ). När du kommit in på hemsidan ska du sätta på youtube klippet och lyssna på instruktionerna Nicole kommer att ge dig. Lätt som en plätt.
 
Håll tummarna nu! Puss <3
 
 

Tjo.

 
Annars då? Gick upp 12 idag, drog ut med mamma på en promenad och kom hem igen runt 3 då jag gick och la mig och sov till 4 igen. Klockan 4 gick jag upp och åt lite middag, kollade på tv och inväntade Melodifestivalen.
 
Imorgon flyttar en utav mina två katter här ifrån. Sorgligt som satan men vad kan man göra? Det är dock bara på "test" typ. Min mamma tycker att det är för jobbigt att städa eftersom att han är långhårig, så han ska få bo hos hennes jobbarkompis - som även är vår granne - i någon månad för att se om det blir någon skillnad. Men om det visar sig att han blir deprimerad eller att katten vi ska ha kvar blir det så får han komma tillbaka!
 
Och sen, för första gången på länge, längtar jag tills skolan börjar. Har inte varit i skolan på 9 dagar nu så är ganska tagg på att få träffa alla haha. Ska även till gymmet på måndag med Selma efter skolan och köra lite mage + kondition, och sedan bär det av till Rommeeee på onsdag. Så jävla gött.
 
Nu ska jag kolla på film, puss!
 
 

Alltså

Ja, jag är tillbaka.  Nej, jag kommer inte misslyckas.

Är sjuk för tillfället och det är så jobbigt. Eller sjuk och sjuk, just nu känner jag mig ganska frisk. Men det hjälps inte. Jag får ändå inte gå till gymmet och träna. Ugh. Nästa vecka, när jag är friskfriskfrisk ska jag tränatränaträna som bara den. Okej, inte som bara den. Men på måndag, onsdag och fredag ska jag iallafall träna. Så. Spikat.

Annars då? Har inte varit i skolan på hela veckan eftersom att jag har varit sjuk. Har spenderat mina dagar genom att kolla på ”Orange is the new black”. Eller, har iallafall spenderat 48 timmar på att kolla på OITNB, de andra 2 dagarna kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. 
 
Senaste instagram @liveliisabeth
 


RSS 2.0